Christmas Sing-a-long 2021 gaat niet door

Wat ongelofelijk jammer, dit zagen we echt niet aankomen. Christmas Sing-a-long kan dit jaar wederom niet doorgaan door de beperkende coronamaatregelen. We hadden er zo ontzettend veel zin in, maar helaas laat de huidige situatie het niet toe. Christmas Sing-a-long wordt verzet naar zaterdag 17 dec. 2022. Zet hem maar alvast dik in de agenda, want dan gaan we alles wat we gemist hebben dubbel en dwars inhalen! Kaarten blijven sowieso geldig voor deze nieuwe editie. De Effenaar houdt alle kaartkopers op de hoogte van andere mogelijkheden wat betreft het aangeschafte ticket. Stay safe and stay singing!

Livestream afgelast

Helaas, helaas, helaas gooit corona ook roet in het eten om de livestream van morgen door te kunnen laten gaan. Enorm balen natuurlijk, maar we zijn blij dat we het alsnog geprobeerd hebben. We zingen onze liedjes dit jaar voor de kerstboom en richten ons op een vurige revanche op za. 18 december 2021. We hopen iedereen dan weer luidkeels zingend te mogen ontvangen in de prachtige grote zaal van de Effenaar. #staysafe #staysinging

Of tóch wel!!!

Wie had dat gedacht?! Op het laatste moment blijkt er tóch een Christmas Sing-a-long mogelijk! Helaas niet in een volle Effenaar, maar gewoon gezellig bij jouw thuis op de bank. Op woensdagavond 23 december geven we een streaming concert live vanuit de Effenaar. Een uur lang de grootste Kerstmeezingers dwars door jouw beeldscherm zo je huiskamer in. Zing je mee?! Deze Sing-a-long is onderdeel van het #Eindhovenfestival en een ticket (voor alle online events incl. Christmas Sing-a-long) is maar 5 euro!

Helaas dit jaar geen Christmas Sing-a-long

Helaas moet ook onze Christmas Sing-a-long er dit jaar aan geloven. Het is niet anders. Maar! Volgend jaar op za. 18 dec. komen we dubbel zo hard terug met onze wervelende Kerstshow in De Effenaar. Had je al tickets voor dit jaar, dan blijven die gewoon geldig voor de editie van 2021. Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum, kun je een voucher aanvragen of (een deel van) het geld doneren. Je geld terugvragen is ook een mogelijkheid. Deze drie opties staan beschreven in de e-mail die je ontvangt via onze ticketpartner Ticketmaster. Hou vol, houd hoop, stay strong, stay safe and stay singing!