Tourvideo 2019

We blikken nog even met weemoed, maar vooral met veel plezier terug op 3 fantastische shows. 2019 was het jaar waarin we met Christmas Sing-a-long voor het eerst buiten de Effenaar traden. En boy oh boy, dat smaakt naar meer. Wij bedanken iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. En eind 2020 zijn we natuurlijk gewoon weer terug met Christmas Sing-a-long. Je kunt alle ontwikkelingen volgen op onze Facebookpagina. Check hieronder hoe het ons verging voor het eerst met deze show “on the road”.

Merry Christmas!!!

Wat hebben wij enorm genoten van 3 te gekke shows dit jaar. Met als klap op de vuurpijl een uitverkochte Effenaar! Wij bedanken De Ruchte, De Kerk, de Effenaar en iedereen voor het keihard meezingen en vooral voor de gezelligheid en gekheid die wij hebben mogen ervaren. Natuurlijk smaakt dit naar meer en komen we volgend jaar gewoon weer terug! Save the date: za. 19 dec 2020 Effenaar.

We zijn los!

De eerste show in De Ruchte in Someren was een droomstart! Komend weekend staan Eindhoven en Oostelbeers op het programma. De Effenaar is al helemaal uitverkocht, maar in Oostelbeers (vrijdag 20 dec.) De Kerk zijn nog kaartjes! Klik HIER voor tickets.

Niet één, niet twee, maar DRIE shows!

Hohohoooo! Dit jaar pakken we flink uit met 2 extra shows! Op vr. 13 dec. in De Ruchte in Someren, op vr. 20 dec. in De Kerk in Oostelbeers en natuurlijk op za. 21 dec. in de Effenaar in Eindhoven. Kortom Sing-a-long is coming to town! Klik HIER voor meer info en tickets.

Nog even nagenieten…

Van een wederom uitverkochte Effenaar. Zo hard is er nog nooit meegezongen. Wat was dit ongelooflijk vet! Dit gaan we volgend jaar gewoon wéér doen! Save the date: za. 21 december. Tot Sing-a-long!