Nog even nagenieten…

Van een wederom uitverkochte Effenaar. Zo hard is er nog nooit meegezongen. Wat was dit ongelooflijk vet! Dit gaan we volgend jaar gewoon wéér doen! Save the date: za. 21 december. Tot Sing-a-long!

Als een speer!

Wat heerlijk om te zien dat de kaartjes voor Christmas Sing-a-long ook dit jaar weer als een speer de deur uit vliegen! Heb jij nog geen ticket? Wacht dan niet te lang meer, want met nog een krappe maand te gaan is er al meer dan 60% de deur uit. Klik HIER voor kaartjes en hopelijk tot Sing-a-long!

Kaarten 2018 NU te koop

Ho-ho-hooo! Sing-a-long is coming to town! En wel op zaterdag 22 december. Vanaf nu zijn de kaarten voor Christmas Sing-a-long 2018 weer te koop. Afgelopen 2 editities waren hardstikke uitverkocht dus wacht niet te lang. Je kunt de kaarten HIER bestellen. Tot snel!

Iedereen bedankt!

Mensen, mensen, wat een fantastische avond was het. Jullie hebben harder gezongen dan ooit! Dankzij jullie was dit een onvergetelijke avond. Binnenkort veel mooie foto’s en video’s. Houd onze Facebook in de gaten: https://www.facebook.com/singalongeffenaar/ En wij…wij gaan dit volgend jaar nog eens dunnetjes overdoen op za. 22 dec. 2018! Zijn jullie er weer bij? Merry Christmas everybody!

Uitverkocht!

Wat een fantastisch nieuws! We zijn nu al helemaal uitverkocht! Wat heerlijk om te zien dat jullie net zoveel zin hebben in een dikke party als wij. Komende zaterdag vieren we met 1300 man hét Kerstfeestje van het jaar in een prachtig versierde grote zaal van de Effenaar. Én vergeet die foute Kersttrui niet he!

De winnaars zijn…

Yes! De winnaars van de stemronde zijn bekend! Iedereen bedankt voor het stemmen, er zijn totaal meer dan 1300 stemmen uitgebracht. Wij feliciteren Ilona van Gompel met de eerste plaats en tevens alle andere auditanten die door zijn naar de volgende ronde. Voor de volledige uitslag klik HIER.

Christmas Sing-a-long 2017

Het wordt weer vroeger donker en de nachten worden steeds kouder. Kortom het Kerstgevoel begint alweer te kriebelen en daarom kondigen wij met trots Christmas Sing-a-long 2017 aan. Op zaterdag 23 december in de grote zaal van de Effenaar. En! We zijn nog op zoek naar een aantal solisten, dus kun jij zingen en wil jij shinen voor een volle zaal, kijk dan snel HIER hoe je mee kunt doen aan de audities. Oja…vorig jaar waren we helemaal uitverkocht, dus wacht niet te lang met tickets bestellen!