Niet één, niet twee, maar DRIE shows!

Hohohoooo! Dit jaar pakken we flink uit met 2 extra shows! Op vr. 13 dec. in De Ruchte in Someren, op vr. 20 dec. in De Kerk in Oostelbeers en natuurlijk op za. 21 dec. in de Effenaar in Eindhoven. Kortom Sing-a-long is coming to town! Klik HIER voor meer info en tickets.

Nog even nagenieten…

Van een wederom uitverkochte Effenaar. Zo hard is er nog nooit meegezongen. Wat was dit ongelooflijk vet! Dit gaan we volgend jaar gewoon wéér doen! Save the date: za. 21 december. Tot Sing-a-long!

Als een speer!

Wat heerlijk om te zien dat de kaartjes voor Christmas Sing-a-long ook dit jaar weer als een speer de deur uit vliegen! Heb jij nog geen ticket? Wacht dan niet te lang meer, want met nog een krappe maand te gaan is er al meer dan 60% de deur uit. Klik HIER voor kaartjes en hopelijk tot Sing-a-long!

Kaarten 2018 NU te koop

Ho-ho-hooo! Sing-a-long is coming to town! En wel op zaterdag 22 december. Vanaf nu zijn de kaarten voor Christmas Sing-a-long 2018 weer te koop. Afgelopen 2 editities waren hardstikke uitverkocht dus wacht niet te lang. Je kunt de kaarten HIER bestellen. Tot snel!

Iedereen bedankt!

Mensen, mensen, wat een fantastische avond was het. Jullie hebben harder gezongen dan ooit! Dankzij jullie was dit een onvergetelijke avond. Binnenkort veel mooie foto’s en video’s. Houd onze Facebook in de gaten: https://www.facebook.com/singalongeffenaar/ En wij…wij gaan dit volgend jaar nog eens dunnetjes overdoen op za. 22 dec. 2018! Zijn jullie er weer bij? Merry Christmas everybody!

Uitverkocht!

Wat een fantastisch nieuws! We zijn nu al helemaal uitverkocht! Wat heerlijk om te zien dat jullie net zoveel zin hebben in een dikke party als wij. Komende zaterdag vieren we met 1300 man hét Kerstfeestje van het jaar in een prachtig versierde grote zaal van de Effenaar. Én vergeet die foute Kersttrui niet he!

De winnaars zijn…

Yes! De winnaars van de stemronde zijn bekend! Iedereen bedankt voor het stemmen, er zijn totaal meer dan 1300 stemmen uitgebracht. Wij feliciteren Ilona van Gompel met de eerste plaats en tevens alle andere auditanten die door zijn naar de volgende ronde. Voor de volledige uitslag klik HIER.