We’re back!!!

Kerst is de tijd van tradities en daarom komen we ook in 2021 terug voor alweer de vijfde editie van onze wervelende Kerstshow. Ingrediënten zijn als vanouds: een strakke liveband, een 50-koppig popkoor, teksten op grote schermen en natuurlijk een luidkeels zingend publiek. De zaal zal worden ondergedompeld in een gezellige warme Kerstsfeer voor een knallende meezingavond. Boordevol Kersthits en feelgood classics zoals “Last Christmas”, “All I Want For Christmas”, “Santa Claus Is Coming To Town” en nog veel en veel meer. Dus haal die foute Kersttrui maar alvast van de zolder, want Sing-a-long is coming to town! Tickets voor de Effenaar show van zaterdag 18 december zijn vanaf nu HIER verkrijgbaar.

Livestream afgelast

Helaas, helaas, helaas gooit corona ook roet in het eten om de livestream van morgen door te kunnen laten gaan. Enorm balen natuurlijk, maar we zijn blij dat we het alsnog geprobeerd hebben. We zingen onze liedjes dit jaar voor de kerstboom en richten ons op een vurige revanche op za. 18 december 2021. We hopen iedereen dan weer luidkeels zingend te mogen ontvangen in de prachtige grote zaal van de Effenaar. #staysafe #staysinging

Of tóch wel!!!

Wie had dat gedacht?! Op het laatste moment blijkt er tóch een Christmas Sing-a-long mogelijk! Helaas niet in een volle Effenaar, maar gewoon gezellig bij jouw thuis op de bank. Op woensdagavond 23 december geven we een streaming concert live vanuit de Effenaar. Een uur lang de grootste Kerstmeezingers dwars door jouw beeldscherm zo je huiskamer in. Zing je mee?! Deze Sing-a-long is onderdeel van het #Eindhovenfestival en een ticket (voor alle online events incl. Christmas Sing-a-long) is maar 5 euro!

Helaas dit jaar geen Christmas Sing-a-long

Helaas moet ook onze Christmas Sing-a-long er dit jaar aan geloven. Het is niet anders. Maar! Volgend jaar op za. 18 dec. komen we dubbel zo hard terug met onze wervelende Kerstshow in De Effenaar. Had je al tickets voor dit jaar, dan blijven die gewoon geldig voor de editie van 2021. Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum, kun je een voucher aanvragen of (een deel van) het geld doneren. Je geld terugvragen is ook een mogelijkheid. Deze drie opties staan beschreven in de e-mail die je ontvangt via onze ticketpartner Ticketmaster. Hou vol, houd hoop, stay strong, stay safe and stay singing!

Tourvideo 2019

We blikken nog even met weemoed, maar vooral met veel plezier terug op 3 fantastische shows. 2019 was het jaar waarin we met Christmas Sing-a-long voor het eerst buiten de Effenaar traden. En boy oh boy, dat smaakt naar meer. Wij bedanken iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. En eind 2020 zijn we natuurlijk gewoon weer terug met Christmas Sing-a-long. Je kunt alle ontwikkelingen volgen op onze Facebookpagina. Check hieronder hoe het ons verging voor het eerst met deze show “on the road”.